Atlabraves
Banned
ALAN MOORE APPROVED
CHUCK BEDNARIK NFL HOF PRIVATE SIGNING DEC 1
$10 any item includes free HOF 67 Ins
OUR ITEMS AVAIL
Phila Eagles Throwback Jerseys Mitchell & Ness-$75
Phila Eagles Gameday programs $15 w/Runyan-$20
SHIPPING
Cards be sure to send a SASE or $2 Shipping
All items other than Cards are $6 Shipping, BIG ITEMS CHECK WITH US FOR SHIPPING PRICE.
Be sure to specify what color you want the item in, if not specified all items will be in Blue Sharpie.
If another Item is desired such as Footballs/8x10's etc contact me asap thru PM and something can be worked out. Send all orders to
Billy Mason
2722 Rhawn St
Phila Pa 19152
IF BUYING AN ITEM FROM US PLEASE SEND PAYMENT VIA CHECK/MONEY ORDER OR PAYPAL TO ATHLETICSMVP23@AOL.COM.
SHIPPING ON JERSEYS IS $8 INSURED PRIORITY MAIL AND $6 ON MAGAZINEZ PRIORITY MAIL
ALL ITEMS MUST BE RECEIVED BY NO LATER THAN FRIDAY NOV 28.
THANKS
BILL MASON
CHUCK BEDNARIK NFL HOF PRIVATE SIGNING DEC 1
$10 any item includes free HOF 67 Ins
OUR ITEMS AVAIL
Phila Eagles Throwback Jerseys Mitchell & Ness-$75
Phila Eagles Gameday programs $15 w/Runyan-$20
SHIPPING
Cards be sure to send a SASE or $2 Shipping
All items other than Cards are $6 Shipping, BIG ITEMS CHECK WITH US FOR SHIPPING PRICE.
Be sure to specify what color you want the item in, if not specified all items will be in Blue Sharpie.
If another Item is desired such as Footballs/8x10's etc contact me asap thru PM and something can be worked out. Send all orders to
Billy Mason
2722 Rhawn St
Phila Pa 19152
IF BUYING AN ITEM FROM US PLEASE SEND PAYMENT VIA CHECK/MONEY ORDER OR PAYPAL TO ATHLETICSMVP23@AOL.COM.
SHIPPING ON JERSEYS IS $8 INSURED PRIORITY MAIL AND $6 ON MAGAZINEZ PRIORITY MAIL
ALL ITEMS MUST BE RECEIVED BY NO LATER THAN FRIDAY NOV 28.
THANKS
BILL MASON